Το σημαντικότερο επίτευγμα της πορείας μας και αυτό για το οποίο αγωνιζόμαστε είναι:  Να διατηρήσουμε την δική σας εμπιστοσύνη!

 

Όταν ο πελάτης μας κερδίζει από την συνεργασία και τις λύσεις μας, τότε κερδίζουμε και εμείς.

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Όραμα της εταιρείας TURBO LAB, είναι η υλοποίηση των απαιτήσεων και προσδοκιών των πελατών της και η εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία. Στρατηγικός στόχος είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης του πελατολογίου της, προκειμένου να εξασφαλίσει ποιότητα, ασφάλεια, εμπιστοσύνη και σιγουριά.

Η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών διαμέσου της παροχής εγγυημένων υπηρεσιών επισκευής , αποτελεί το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας, προκειμένου να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις προκλήσεις του σύγχρονου ανταγωνισμού.

Το σημαντικότερο επίτευγμα της πορείας μας και αυτό για το οποίο αγωνιζόμαστε είναι:

Να διατηρήσουμε την δική σας εμπιστοσύνη!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές, ολοκληρωμένες υπηρεσίες μέσω των συνεργατών μας έτσι ώστε να συμβάλουμε στην μέγιστη απόδοση του κεφαλαίου των πελατών μας.

ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Ακεραιότητα: Λειτουργούμε με ξεκάθαρη, σταθερή, κοινή εμπορική σχέση προς όλους τους συνεργάτες μας και τηρούμε τις δεσμεύσεις μας.

Διάκριση: Επιδιώκουμε να αποτελούμε την εταιρεία πρότυπο για όλους όσοι έρχονται σε επαφή μαζί μας, πελάτες, συνεργάτες, εργαζόμενοι και να ξεχωρίζουμε σε οτιδήποτε κάνουμε.

Τεχνογνωσία: Διακρινόμαστε για την εξειδίκευση στο αντικείμενο μας και παρέχουμε, άμεσα, με ευθύνη και συνέπεια, λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας.

Κερδίζουμε με τους πελάτες μας: Όταν ο πελάτης μας κερδίζει από την συνεργασία και τις λύσεις μας, τότε κερδίζουμε και εμείς.

Δύναμη της ομάδας: Η ομάδα είναι η δύναμη μας στην αναζήτηση των ιδεών, στην υλοποίηση των πλάνων και στην επίτευξη των στόχων.

Η εταιρεία «TURBO LAB» είναι μια σύγχρονη εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον Κλάδο ανταλλακτικών, με αντικείμενο την πώληση σε χονδρική & λιανική και την επισκευή τουρμπίνας .

Ιδρύθηκε το 2022 από τον κ. Δημήτριο Αλεξούδη με έδρα τη Θεσσαλονίκη. 

Τα στελέχη μας έχουν 15 έτη εμπειρία στο εμπόριο και στην επισκευή τουρμπινών. Η μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο και η εξειδικευμένη γνώση μας οδήγησαν στη δημιουργία της εταιρίας μας.

Οι άνθρωποι μας είναι καταξιωμένοι, έμπειροι, με ανεπτυγμένη επαγγελματική νοοτροπία, όρεξη για δημιουργία, διάθεση για προσωπική βελτίωση, απολαμβάνουν άριστες συνθήκες εργασίας και κυρίως την εμπιστοσύνη που τους δείχνει η εταιρεία.

Η εταιρία διαθέτει γνήσια Turbo πρώτης τοποθέτησης/εφαρμογής , εναλλάξιμα aftermarket αλλά και ανακατασκευής. Η εταιρία μας σας δίνει την δυνατότητα να αγοράσετε άμεσα με φυσική παρουσία από το κατάστημα μας ή μέσω τηλεφώνου στο 2314 070171 και απευθείας από το site μας. Μπορεί να γίνει άμεσα γρήγορη και ολοκληρωμένη αποστολή της παραγγελίας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν μπορεί να γίνει άμεση παραγγελία από το εξωτερικό από τον εκάστοτε προμηθευτή.